ELŐNYÖK

Előnyök

Maximális teljesítmény

Legyen szó Analóg, Ip vagy Megapixel IP kamerák képeinek rögzítéséről, csatornánként beállítható a 25 kép/mp rögzítési sebesség maximális felbontás mellett, biztosítva ezzel a tökéletes képminőség és videófelvétel élményét.

Hatékony tárolás

A tárolási kapacitás leghatékonyabb kihasználása végett a legmodernebb tömörítési eljárások (H2.64, MPEG4, MJPEG) mellett többféle felvétel-készítési lehetőséget kínálunk, úgymint folyamatos felvételkészítés, mozgás alapú képrögzítés, vagy időzített felvételkészítés, valamint ezek tetszőleges kombinációi. A képrögzítési tulajdonságok csatornánként testreszabhatóak.

Maximális adatbiztonság

Az adatbiztonság a készülék jellegéből adódóan is egyértelműen alap igény. Felhasználói igénytől függően RAID0-RAID6 között bármely konfiguráció választható.

Könnyű kezelhetőség

Felhasználói felületeink a Microsoft Windows megszokott kialakításaira épülnek, így könnyen és gyorsan átláthatóak, használatuk egyértelmű.

Időtakarékosság

Az ergonomikus és felhasználóbarát kialakítás, valamint a visszakereső felület egyedi funkciói lehetővé teszik, hogy jelentős mennyiségű időt takarítson meg a rendszer használata során.

Kompatibilitás

A DVR az analóg kamerák mellett számos gyártó IP kameráit képes kezelni. A készülék kezeli az ONVIF, RTSP alapú protokollokat, de egyszerűen illeszthető bármely IP kamera, melyhez hozzáférhető a fejlesztői SDK.

Gyors távoli hozzáférés

Az Eyesec DVR sorozat tagjai fejlett hálózati sávszélesség vezérléssel és alacsony sávszélesség üzemmóddal is rendelkeznek, így bátran alkalmazható olyan vállalati környezetben, ahol korlátozott vagy nagyon alacsony sávszélesség áll rendelkezésre.

Szabotázsvédelem

A készülék szabotázsvédelemmel rendelkezik mind a hardver tekintetében, mind a csatlakoztatott kamerák tekintetében. Képes kezelni a kitakarást, fókuszvesztést, elforgatást, és egyedi elemzési technikája kapcsán jelentősen csökkenti az ebből adódó téves jelzések számát. A DVR minden eseményt naplóz, melyek biztosítják bármely esemény visszakereshetőségét.

HÍREK

2014-03-20

Szeretettel köszöntöm az Eyesec új honlapján! Fő célunk az Ön jobb kiszolgálása és informálása. Sok munkánk van benne, örömmel vesszük jobbító kritikáját. Anyagaink feltöltése folyamatosan zajlik, kérjük türelmét, míg kinőjük gyermekbetegségeinket.

2014-02-15

A Windows Embedded 8.1 Industry különféle peremhálózati eszközökre terjeszti ki a Windows 8.1 képességeit, ideértve a kiskereskedelemben, a gyártásban, az egészségügyben és az egyéb területeken használt eszközöket, amelyeken a sokoldalú üzleti alkalmazások használata mellett az is fontos, hogy az adott funkciót biztonságos és megbízható módon lehessen elérni.

2014-01-25

Nagyvállalati ügyfeleinknél nem ritkán több száz kamerát helyezünk el, amelyeknek felügyeletét több nagyteljesítményű Eyesec szerverből álló hálózat szolgálja ki. Egy ekkora hálózat esetén komplex felhasználói jogosultság kezelésre van szükség, amely meghatározza ki milyen kamera képekhez, funkciókhoz férhet hozzá a rendszeren belül.

RÓLUNK MONDTÁK

A rendszer használatával az archív videó anyagok visszakeresésére fordított munkaidőt az ötödére tudtam csökkenteni, így sokkal hatékonyabban tudom ellenőrizni az őrszolgálat tevékenységét is! Az őrszolgálat által egyszerűen és gyorsan megjelölt, valamint ...

Tudomásom szerint az Eyesec az egyetlen olyan digitális videórögzítő, mely felvétel visszakeresés közben lehetővé teszi a mozgás alapú szűrést. Ez nagyon nagy előny, mellyel sok időt takarítunk meg!”

Töltse le katalógusunkat!